Utrinki iz filma Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017)
Kulturni izbor · film

Glasbena komedija Prava nota (Pitch Perfect) je leta 2012 kot eno od največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica. Film je presegel prav vsa pričakovanja in si nabral zavidljivo število oboževalcev, ki zvesto sledijo zabavni zgodbi o študentkah, ki združijo glasbene moči in popeljejo njihovo a cappella skupino do neslutenih uspehov. Pred dvema letoma je sledilo prvo nadaljevanje, letos decembra pa se igralska zasedba glasbene skupine Barden Bellas vrača v Pravi noti 3. Dekleta obljubljajo še več smeha in užitkov ob njihovih vokalnih mojstrovinah.

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju precej nehote znašla v dekliški a cappella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila nenaveden nabor deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s hudo konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: STRONGER (2017)

V Pravi noti 2 se je skupina podala na osvajanje novih vrhov. Udeležile so se svetovnega tekmovanja a cappella skupin, kjer se vsake štiri leta pomerijo le najboljši, in spet navdušile. Le kaj jih čaka v tretjem delu? Za najbolj radovedne je tu prvi napovednik.

Galerija – Utrinki iz filma Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017)

Utrinki iz filma Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017)Odpri galerijo
Stronger-movie Filmski napovednik: Stronger (2017) indiana_jones 10 filmov, ki bodo v vas prebudili pustolovca game-of-thrones-season-6-episode-9-sansa TV napovednik: Igra prestolov (7. sezona) rough-night-cover Punce, ste pripravljene na Dekliško noč? · · · ·