PREBUJANJA_Katarina in Jurij1
Kulturni izbor · film

Že prihodnji mesec na slovenska filmska platna prihaja težko pričakovana slovenska celovečerna drama Prebujanja, prepričljiva in na trenutke pretresljiva zgodba treh parov na pragu štiridesetih let, ki jih počasi zalezuje kriza srednjih let. V filmu, ki je nastal pod režijsko taktirko Petra Bratuše, bomo spremljali pare Jano Zupančič in Primoža Pirnata, Sašo Pavlin Stosić in Sebastiana Cavazzo ter Katarino Čas in Jurija Zrneca, ki bodo nastopili v vlogah glavnih protagonistov.

Vseh šest osrednjih likov na videz mučijo drugačne težave –  eden od njih se znajde v aferi s četrt stoletja mlajšim dekletom, drugi se sooča z zatonom lastne kariere, tretji sreča ljubezen izpred dvajsetih let … V resnici pa se vsi ukvarjajo z istim pomembnim vprašanjem: Kako naprej?

Na kakšen način se bodo spopadli z dilemo, na pragu katere se v določenem obdobju življenja lahko znajde vsak od nas, bomo na slovenskih filmskih platnih spremljali od 26. oktobra. Ekipa ustvarjalcev filma, ki je namenjen tako tistim, ki jih obdobje tovrstnega odraščanja še čaka, kot tudi tistim, ki so to prebujanje že doživeli in preživeli, pa je prejšnji vikend za pokušino v svet poslal napovednik.

Galerija – Utrinki iz filma Prebujanja

Pari 1: Sebastian Cavazza in Saša Pavlin StosićOdpri galerijo

the-hitmans-bodyguard-ryan-reynolds-samuel-l-jackson Ste ujeli Slovenca v najnovejši hollywoodski komediji? cover-filmi-september-kino Top 8 filmov, ki v kinematografe prihajajo septembra 2017! sniffing_glue Top 10 najboljših komedij po izboru BBC-ja 365077_m1471221071 Filmski napovednik: Čudo (2017) · · ·