Ruski film Attraction (2017)
Kulturni izbor · film

Film Attraction oz. Prityazhenie, kakršen je originalni naslov, je dokaz, da znajo tudi Rusi snemati visokoproračunske znanstvenofantastične spektakle s posebnimi učinki, vrednimi Hollywooda. Govori o invaziji Nezemljanov, ki enkrat za spremembo pristanejo zunaj ameriškega ozemlja.

Attraction oz. Prityazhenie je akcijski znanstvenofantastični spektakel, za katerim stoji produkcijska hiša SonyPictures Russia. Čeprav gre za znano zgodbo – na Zemljo strmoglavi vesoljsko plovilo in začne se bitka za Zemljo –, pa je Attraction prava poživitev žanra, ki mu zadnja leta dominirajo Marvelovi in DC-jevi filmi ter filmi o Transformerjih.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Belko Experiment (2016)

V filmu Fedorja Bondarchuka (Stalingrad, Obitaemyy ostrov 1 in 2) nastopajo Oleg Menshikov, Alexander Petrov, Rinal Mukhametov in Irina Starshenbaum.

Galerija – utrinki iz filma Attraction (Prityazhenie):

Ruski film Attraction (2017)Odpri galerijo

Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi nastali v dobi pametnih telefonov? Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi takrat obstajali pametni telefoni NAJBOLJŠI FILMI 2016 Najboljši filmi 2016 po izboru uredništva Film Božična žurka v pisarni (2016) Filmski napovednik: Božična žurka v pisarni (2016) Film The Belko Experiment Filmski napovednik: The Belko Experiment (2016) · · · ·