Slovenski film Anina provizija
Kulturni izbor · film

V kinematografe prihaja slovenski film Anina provizija, ki se dotika aktualne teme – tajkunov in škandalov, povezanih z njimi. Film Igorja Šmida se ponaša z bleščečo zasedbo, saj v kriminalki med drugim zaigrajo Lado Bizovičar, Boris Cavazza, Vesna Milek, Valentina Plaskan, Jana Morelj, Janez Škof, Dejan Spasić in Denis Avdić.

Anina provizija je slovenski celovečerni film Igorja Šmida (Brezno, Kdo bo koga, Pasje življenje) z zvezdniško zasedbo, ki skozi intimno dramo empatične fotografke in oblikovalke Ane Mlejnik osvetljuje slovenski fenomen tajkunov in z njimi povezanih škandalov.

Njeno stisko sproži prikrito delovanje njenega na videz uspešnega soproga Saše Mlejnika. Njegov prikriti pohlep, ki mu zabriše mejo med dobrim in zlim, ga pripelje v brezizhodno situacijo, zato izpuhti, Ana in njena hčer Lina pa postaneta tarči podtalne kriminalne združbe.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Mali šef (The Boss Baby, 2017)

A iz žrtev se hitro spremenita v soobtoženki, saj jima družba ne verjame, da nista del Saševega početja oz. zanj nista vedeli. Glasbo za napet in prispodob poln film je prispeval Slavko Avsenik Jr.

Galerija – slovenski film Anina provizija (2017):

Slovenski film Anina provizijaOdpri galerijo

francoski filmi Top 10 francoskih filmov, ki si jih morate ogledati wanted18 Slovenska premiera dokumentarnega filma Nepasteriziranih 18 Mitja Okorn gre v Hollywood Slovenski režiser Mitja Okorn bo posnel film s Caro Delevingne friends-reunion-03 Igralske zasedbe prej in potem: tako hitro gre čas · · ·