cover-penatsmovie
Kulturni izbor · film

Snoopy in Charlie Brown – film o Arašidkih (The Peanuts Movie) je peti celovečerni risani film, ki temelji na brezčasnih risanih junakih stripov Arašidki Charlesa M. Schulza. Z animirano filmsko adaptacijo bodo počastili 65. obletnici izida stripa (1950), ki je bil preveden v 21 jezikov in je zaznamoval številna otroštva. Charlie Brown in njegova sestra Sally, pes Snoopy, Linus van Pelt s svojo modro dekico in druščina kanijo to ”tradicijo” prek sveže sinhronizirane animacije, ki jo bo moč videti tudi v 3D tehniki, prenesti tudi na današnje otroke.

Animirana družinska pustolovščina Snoopy in Charlie Brown – film o Arašidkih je sinhronizirana v slovenščino in tako primerna tudi za družine z najmlajšimi. Film sta producirala sin in vnuk avtorja Arašidkov Charlesa Schulza, Craig in Bryan Schulz, ki sta poskrbela, da je film dostojen zapuščini njunega očeta oziroma dedka, režisersko palico pa je vihtel Steve Martino, ki se je podpisal že pod četrto nadaljevanje animiranega filma Ledena doba: Celinski premiki.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Bridge of Spies (2015)

Film Boulevard Filmski napovednik: Boulevard (2014) Hotel Transylvania 2 (2015) Filmski napovednik: Hotel Transylvania 2 (2015) Ben Foster kot Lance Armstrong v filmu The Program. Filmski napovednik: The Program (2015) Biografski film Bridge of Spies (2015) Filmski napovednik: Bridge of Spies (2015) ·