spider-man-homecoming-video-peters-suit-tech
Kulturni izbor · film

Na začetku julija bo kinematografe spet obiskal popularni Spider-Man, ki se na velikih platnih pojavlja že od leta 2000. V tej vlogi so za zdaj nastopili trije igralci, in sicer Tobey Maguire, Andrew Garfield in Tom Holland, ki si je obleko prvič nadel v lanskem Marvelovem filmu Stotnik Amerika: Državljanska vojna (Captain America: Civil War).

Če se sprašujete, zakaj smo v tako kratkem času že dobili novega Spider-Mana, se odgovor glasi, da zato, ker se je lik vrnil k prvotnemu lastniku Marvelu, ki je v zadnjih letih uspešno zagnal filmski studio in z njim tudi priljubljeno franšizo Maščevalci (Avengers).

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: THOR: RAGNAROK (2017)

Tako je superjunak, katerega pravo ime je Peter Parker, postal del te franšize in si bo prizore delil z liki, kot je Iron Man (Robert Downey Jr.), ki ga bomo lahko videli tudi v prihajajočem filmu. Ta bo namreč njegov mentor, ki bo na mladega junaka poskušal prenesti čim več izkušenj, hkrati pa mu tudi pomagati pri boju z zlikovcem Jastrebom (Michael Keaton). Več pa v novem napovedniku.

Top_Gun 2 Top Gun 2: kultni film bo dobil nadaljevanje 12-years-a-slave 8 filmov, ki jih morate gledati, ko ste slabe volje the-terminator Arnold Schwarzenegger bo spet Terminator rehost%2F2016%2F9%2F13%2F705a3fd6-9693-441d-856f-8197ad02508c Mamma Mia: Here We Go Again – prihaja drugi del filmske uspešnice · · · · ·