Film Star Wars: The Last Jedi
Kulturni izbor · film

Oglejte si prve prizore iz najnovejšega filma vesoljske sage Vojna zvezd, ki nosi naslov Star Wars: The Last Jedi oz. v slovenskem prevodu Vojna zvezd:​ ​Poslednji Jedi.

Film Star Wars: The Last Jedi (Vojna zvezd:​ ​Poslednji Jedi) je drugi film iz trilogije, ki se je začela s filmom Vojna zvezd: Sila se prebuja. Za režisersko paličico je tokrat prijel Rian Johnson (Časovna zanka).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Hitman’s Bodyguard (2017)

V Star Wars: The Last Jedi se vračajo Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie in Andy Serkis, med novinci pa so Benicio del Toro, Laura Dern in Kelly Marie Tran. Premiera je napovedana za 15. december 2017.

Film The Wizard of Lies (2017) Filmski napovednik: Wizard of Lies (2017) Film The Hitman's Bodyguard (2017) Filmski napovednik: The Hitman’s Bodyguard (2017) Will Smith in Jaden Smith Mitja Okorn ‘kriv’, da je Will Smith sinu odstrigel znamenite drede Hitri in drzni Filme Hitri in drzni ste gledali v napačnem vrstnem redu – tak je pravilen · · · ·