Film Captain America: Civil War (2016
Kulturni izbor · film

Stotnik Amerika: Državljanska vojna je nadaljevanje Marvelove uspešne zgodbe o superjunakih, ki se zdaj vleče že od leta 2008, ko je izšel Iron Man. Stotnik Amerika dobiva že tvoj tretji samostojni film (po filmu Prvi maščevalec: Stotnik Amerika in Stotnik Amerika: Zimski vojak), skupno pa je že trinajsti Marvelov film tega tesno prepletenega filmskega vesolja. Na platnih bomo tokrat spremljali medherojski konflikt. Težave v raju?

Čeprav je film Stotnik Amerika: Državljanska vojna rezerviran za prvega Maščevalca, pa v njem nastopi praktično polovica vseh likov iz Marvelovega filmskega vesolja. Tu je tudi ”novinec”, Črni panter, ki ga je odigral Chadwick Boseman, sicer pa bodo svoje vloge ponovili Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Anthony Mackie, Scarlett Johansson in številna druga imena, ki smo jih že imeli priložnost spoznati v preteklosti.

PREBERITE ŠE: Filmi 2016: Najbolj pričakovani filmi leta 2016

Kljub temu se ni bati, da je Stotnik Amerika: Državljanska vojna zgolj krinka za Maščevalce 3, saj fokus ostaja na Stotniku Amerika, pomembno vlogo pa bo odigral tudi Iron Man, ki pa bo tokrat sovražnik. Kajti če so do zdaj (kljub številnim težavam in poporodnim krčem) Maščevalci vedno stopili skupaj, ko je bilo to potrebno, tokrat znotraj ekipe usodno poči.


2015-11-20 100 Years – film, ki ga bomo lahko videli šele čez 100 let Filmi 2016 Filmi 2016: Najbolj pričakovani filmi leta 2016 Film Central Intelligence (2016) Filmski napovednik: Central Intelligence (2016) Film Now You See Me 2 (2016) Filmski napovednik: Now You See Me 2 (2016) ·