Stronger-movie
Kulturni izbor · film

Nedolgo nazaj smo lahko videli Bostonske heroje (Patriots Day, 2016), prvi igrani film o bombnih napadih na bostonskem maratonu izpred nekaj let. Že letos pa bomo tragedijo lahko spremljali z druge perspektive, saj bo v ospredju ena izmed žrtev eksplozije.

Gre za Jeffa Baumana, 27-letnika, ki je bil na maratonu med gledalci ob ciljni črti, kjer je čakal svojo bivšo punco, ki je bila med tekmovalci. Zaradi eksplozij je Jeff izgubil obe nogi in se podal na težko pot okrevanja. Hkrati je tudi prepoznal enega izmed napadalcev, zaradi česar je bil v Bostonu označen za junaka. Toda to mu še vedno ni pomagalo sprejeti dejstva, da je ostal brez obeh nog.

V glavni vlogi bo nastopil zvezdnik Jake Gyllenhaal, družbo pa mu bodo delali Tatiana Maslany, Clancy Brown in Miranda Richardson. Film je adaptacija Baumanove knjige, ki jo bo režiral David Gordon Green (Zadetki: Ananas ekspres).

indiana_jones 10 filmov, ki bodo v vas prebudili pustolovca game-of-thrones-season-6-episode-9-sansa TV napovednik: Igra prestolov (7. sezona) rough-night-cover Punce, ste pripravljene na Dekliško noč? shutterstock_569244505 Najboljši Netflixovi triki, ki jih moraš poznati · · ·