Film The Bad Batch (2016)
Kulturni izbor · film

The Bad Batch je kanibalska ljubezenska zgodba ameriške režiserke iranskega porekla Ana Lily Amirpour, v kateri nastopajo Jason Momoa (zgoraj brez, kakopak), Suki Waterhouse, Keanu Reeves, Giovanni Ribisi, Diego Luna, Jim Carrey in Yolanda Ross.

Romantični triler/grozljivko The Bad Batch je režirala Ana Lily Amirpour, ki je v svetu dolgometražnega filma debitirala z romantičnim trilerjem A Girl Walks Home Alone At Night (2014). Na beneškem filmskem festivalu je njen drugi izdelek, zanj je prejela posebno nagrado žirije, nekateri pa filmu že napovedujejo kultni status.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Unlocked (2017)

Distopična ljubezenska zgodba filma The Bad Batch je postavljena v teksaško puščavo, kjer se pomešamo v skupnost kanibalov. Tja zaide tudi 25-letna Suki Waterhouse kot Arlen, katere življenje se hitro sprevrže v nočno moro, ko jo ugrabijo neznanci.

Galerija – utrinki iz filma The Bad Batch (2016):

Film The Bad Batch (2016)Odpri galerijo

Bolj seksi filmi od filma Petdeset odtenkov teme Filmi, ki imajo več erotičnega naboja kot Petdeset odtenkov teme Film Unlocked (2017) Filmski napovednik: Unlocked (2017) Napačni citati Znameniti citati iz pop kulture, ki v resnici nikoli niso bili izrečeni Alicia Vikander kot Lara Croft Bo Alicia Vikander boljša Lara Croft kot Angelina Jolie? · · · · ·