Film The Fate of the Furious (2017)
Kulturni izbor · film

Osmo nadaljevanje oktanske franšize Hitri in drzni bo nosilo naslov The Fate of the Furious. Premiera filma Hitri in drzni 8 je napovedana za 14. april 2017, že danes pa si lahko pogledate prve prizore iz filma, ki ga je režiral F. Gary Gary, režiser filma in Straight Outta Compton – Zgodba o N. W. A. Vračajo se stari znanci – Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham, Michelle Rodriguez in Kurt Russel – med novimi obrazi pa najdemo oskarjevki Charlize Theron in Helen Mirren ter Scotta Eastwooda.

Osmi del neustavljive filmske franšize Hitri in drzni (Fast & Furious) se bo imenoval The Fate of the Furious (2017). Gre za prvi del nove trilogije, ki bo serijo po nesrečni smrti Paula Walkerja zapeljal v nove vode. Pod film se podpisuje režiser filmov Italijanska misija, Pogajalec, Bodi kul in Straight Outta Compton – Zgodba o N. W. A., F. Gary Gray, ki je v tej vlogi nasledil Jamesa Wana.

Poleg znanih obrazov – Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Kurt Russell in Jason Statham – je Universal Pictures na seznam igralcev dodalo še kopico novih zvezdniških imen na čelu s Charlize Theron (Pobesneli Max: Cesta besa) in Helen Mirren (Ženska v zlatu, Eye in the Sky), od prepoznavnih imen pa sta tu še Scott Eastwood (Odred odpisanih) in Kristofer Hivju (Igra prestolov).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Spider-Man: Homecoming (2017)

To bo drugi del iz serije Hitri in drzni brez Paula Walkerja, ki je ‘manjkal’ tudi v šestem delu, Hitri in drzni: Tokio Drift (2006). Filmska franšiza Hitri in drzni (2001) je do zdaj v kinematografih zaslužila že prek 3,9 milijarde ameriških dolarjev, samo zadnji del je k temu dodal 1,5 milijarde.

Utrinki iz filma The Fate of the Furious (Hitri in drzni 8):

Film The Fate of the Furious (2017)Odpri galerijo

Film Spider-Man: Homecoming (2017) Filmski napovednik: Spider-Man: Homecoming (2017) Film Obalna straža (Baywatch, 2017) Filmski napovednik: Obalna Straža (Baywatch, 2017) najbolj preplačani igralci v hollywoodu Forbes: najbolj preplačani igralci v Hollywoodu 2016 Fifty Shades Darker Drugi filmski napovednik: Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker 2017) · · · · · ·