The-Foreigner-CHINA-version-Copy
Kulturni izbor · film

Jeseni bo luč sveta ugledal zanimiv akcijski triler The Foreigner (2017), ki se ponaša z izjemno igralsko zasedbo, saj v glavnih vlogah nastopata Jackie Chan in Pierce Brosnan.

Chan igra skromnega poslovneža s temačno preteklostjo. Ta pride na dan, ko se odloči maščevati smrt svoje ljubljene hčerke, ki je bila ubita v terorističnem napadu v Londonu. Ker oblasti ne storijo ničesar pri lovu na krivce za napad, se jih Chan odloči ujeti na lastno pest, skrivnost njihove identitete pa utegne ležati pri britanskem vladnem uslužbencu (Pierce Brosnan).

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: NAJVEČJI ŠOVMEN (THE GREATEST SHOWMAN, 2017)

Film je osnovan na knjigi The Chinaman pisatelja Stephena Leatherja in bo na velika platna prišla letos jeseni. Dodaten obet pa predstavlja tudi ime režiserja Martina Campbella, ki je režiral enega od najboljših filmov o Jamesu Bondu vseh časov Casino Royale (2006).

prikazna Filmski napovednik: Spet doma (Home Again, 2017) manifesto_900_400 (1) 7 igralcev, ki so nas presenetili z več vlogami v enem filmu maxresdefault Filmski napovednik: Največji šovmen (The Greatest Showman, 2017) Utrinki iz filma Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017) Filmski napovednik: Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017) · ·