Film The Hitman's Bodyguard (2017)
Kulturni izbor · film

The Hitman’s Bodyguard je akcijska komedija z nevrotičnim in nepredvidljivim plačancem (Samuel L. Jackson) in vrhunsko izurjenim telesnim stražarjem (Ryan Reynolds), ki morata združiti moči, da bi premagala diktatorja, ki mu je glas in stas posodil Gary Oldman.

The Hitman’s Bodyguard je zabavna akcijska komedija Patricka Hughesa, v katerem nastopajo Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Élodie Yung in Salma Hayek. V njej spremljamo Reynoldsa in Jacksona, ki morata po sili razmer združiti moči, da bi v pat pozicijo spravila diktatorja (Oldman).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Thor: Ragnarok (2017)

Reynolds je eden od najboljših telesnih stražarjev na svetu, ki je zadolžen, da varuje plačanca Jacksona, ki mora pričati na medržavnem sodišču OZN. A Jacksonov karakter naredili delo liku Reynoldsa vse prej kot lahko. Računajte na veliko preklinjanja, pregonov, eksplozij in dretja.

Galerija – utrinki iz filma The Hitman’s Bodyguard (2017):

Film The Hitman's Bodyguard (2017)Odpri galerijo
Will Smith in Jaden Smith Mitja Okorn ‘kriv’, da je Will Smith sinu odstrigel znamenite drede Hitri in drzni Filme Hitri in drzni ste gledali v napačnem vrstnem redu – tak je pravilen Film Thor: Ragnarok (2017) Filmski napovednik: Thor: Ragnarok (2017) maxresdefault (24) V teh filmih so igralci šli do konca: igralski pari, ki so se ZARES ljubili · · · · ·