Film The Little Hours (2017)
Kulturni izbor · film

Žgečkljiva komedija The Little Hours govori o treh pohotnih in nič kaj vzornih nunah, ki si želijo na vsak način med rjuhe spraviti mladega služabnika. Film temelji na noveli Dekameron Giovannija Boccaccia, katoliška cerkev pa ga je pričakovano raztrgala. Boljšega povabila k ogledu si film verjetno ne bi mogel želeti. Še prej pa si oglejte napovednik.

Nuna je ženska posvečenega življenja, ki svoje življenje posveča višjemu cilju. Ob vstopu v redovniško življenje navadno poda tri zaobljube, in sicer zaobljubo čistosti, uboštva in poslušnosti. To vsekakor ne drži za nune iz filma The Little Hours.

Umazana komedija Jeffa Beana, ki meji že na absurdnost filma Monty Python in Sveti gral, se naslanja na prvo zgodbo tretjega dne iz zbirke novel Dekameron Giovannija Boccaccia. Premierno je bil predvajana na filmskem festivalu Sundance, katoliška cerkev pa jo je pričakovano raztrgala na koščke in označila kot smeti. Kar pa še zdaleč ne pomeni, da gre za dejanske smeti.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: 6 Days (2017)

Zgodba filma The Little Hours se vrti okoli treh čustveno nestabilnih in pohotnih nun (Alison Brie, Aubrey Plaza in Kate Micucci) ter mladega služabnika (Dave Franco), ki se pred svojim gospodarjem (Nick Offerman) zateče v ženski samostan, kjer ga nune slačijo z očmi in ga na vsak način hočejo spraviti med rjuhe. Pričakujte veliko laži, prevar, golote, preklinjanja in seksa.

Galerija – utrinki iz filma The Little Hours (2017):

Film The Little Hours (2017)Odpri galerijo
disneyjeve risanke 14 zanimivosti o Disneyjevih risankah, ki vas znajo pošteno presenetiti Cara Delevingne Tudi Cara Delevingne pod škarje zaradi Mitje Okorna Animirani film DIP: Raziskovalec globin (2017) Filmski napovednik: DIP: Raziskovalec globin (Deep, 2017) Katarina Čas Katarina Čas bo nastopila v TV-seriji Love, Lies & Records, ki jo snema BBC · · ·