maisie-williams-mutants-13oct17
Kulturni izbor · film

The New Mutants (2018) ni običajen film o superherojih. To je prava psihološka grozljivka, kjer pet zmedenih mladostnikov spoznava svoje nadnaravne sposobnosti. Ujeti v nekem skrivnem objektu se tako borijo sami s sabo ter se poskušajo otresti preteklih grehov.

Pet mladih mutantov (Wolfsbane, Magik, Cannonball, Sunspot in Mirage) se znajde v nekakšni grozljivi bolnišnici, kamor so jih zaprle neznane sile. Ne zavedajo se še, kakšne moči pravzaprav posedujejo in kako jih lahko nadzorujejo. V želji, da bi se kraja čim prej rešili, se borijo sami s sabo in s svojimi preteklimi grehi.

Izpeljanka filmske serije Možje X, ki je postala najbolj ustvarjalna superherojska franšiza, je tako vse prej kot običajen film o (še enih) superherojih. Ni medosebne drame, ni grandioznega zaključka. Preprosto rečeno: ne diši po Marvelu. In tudi zato jo komaj čakamo! V kina prihaja 13. aprila 2018 (ZDA).


the-intouchables_01 12 filmov, ki so ogromna inspiracija za življenje Erotični filmi, ki jih moraš videti, če si poredna Erotični filmi, ki jih moraš videti, če si poredna Filmski napovednik: Wonder Wheel (2017) a4f331a6-57da-4324-81dc-cd688394727a_wolfofwallstreet_margot_gs 10 skrivnosti igralcev, ki pripeljejo do nepozabnih vlog · · · ·