Film The Nice Guys (2016)
Kulturni izbor · film

The Nice Guys je žanrska mineštra iz kriminalke, trilerja, komedije in akcije. In če vas ne bo prepričalo dejstvo, da v filmu nastopata Ryan Gosling in Russel Crowe, bi vas moralo k ogledu pripraviti dejstvo, da je film režiral Shane Black, ki nam je dal s filmsko serijo Smrtonosno orožje enega najboljših filmskih policijskih duetov, podpisal pa se je tudi pod Iron Mana 3. Tokrat se vrača z duetom, ki pa je nekoliko drugačen od tistega, ki sta ga igrala Mel Gibson in Danny Glover. Gosling in Crowe pač nista kaj preveč prijetna fanta, kot nas poskuša prepričati naslov.

The Nice Guys je film o dveh moških, ki pa nista kaj prida prijazna. Kljub temu nam s svojima precej nasilnima vlogama Ryan Gosling in Russel Crowe hitro prirasteta k srcu. Film Shana Blacka (Cmok cmok, bang bang) uporablja tako imenovani ”buddy cup” formulo, govori pa o ”poklicnem nasilnežu” (Crowe) in zasebnem raziskovalcu (Gosling), ki po prvem precej bolečem srečanju v nadaljevanju po sili razmer združita moči, da bi razkrila domneven samomor zahajajoče porno zvezde. Pri tem pa naletita na zaroto.

PREBERITE ŠE: Napovednik: Igra prestolov (Game of Thrones), 6. sezona

Na filmskem platnu jima bosta v filmu The Nice Guys družbo delala še Kim Basinger (ta je s Crowom že sodelovala v filmu L.A. zaupno) in Matt Bomer (Vroči Mike XXL, Beli ovratnik).

Božični filmi Najlepši božični filmi, ki jih preprosto morate videti Igra prestolov, 6. sezona Napovednik (teaser): Igra prestolov (Game of Thrones), 6. sezona Najbolji prizori vseh časov Top 10: najboljši filmski prizori vseh časov Animirani film Zootopia (2016) Filmski napovednik: Zootopia (2016) · ·