Film Thor: Ragnarok (2017)
Kulturni izbor · film

Mogočni nebeški bojevnik Thor se vrača na velika platna v filmu Thor: Ragnarok, ki bo že 17. film studia Marvel. Leto 2017 bo ponovno bogato obrodilo za ljubitelje Marvelovih superjunakov. Poleg novega Thora prihajata še novi Spider-Man in nadaljevanje filma Varuhi galaksije.

Thor: Ragnarok je tretji Marvelov samostojni film o nordijskem bogu Thoru in prvi po štirih letih. Drugo nadaljevanje, Thor: Svet teme, je namreč izšlo že leta 2014, prvi del pa leta 2011. Se vam zdi, da ga na velikem platnu niste gledali tako dolgo nazaj? Drži. Vmes se je Thor seveda pojavil tudi v Maščevalcih. Tudi tokrat je Asgardčana upodobil Chris Hemsworth.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Deadpool 2 (2018)

V tretjem delu franšize Thor mora slednji svojo domovino obvarovati pred Helo (Cate Blanchett), ki ji grozi Ragnarok, to je konec svet. Slednja Thoru tudi uniči kladivo Mjölnir. Film, v katerem poleg omenjene dvojice nastopajo še Tom Hiddleston, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo in Anthony Hopkins, je režiral novozelandski režiser Taika Waititi (Kaj počnemo v mraku, Lov na divjaka). Med drugim poleg obilo akcije postreže tudi z gladiatorskim bojem med Thorom in Hulkom (Ruffalo), ne manjkajo pa niti komični vložki. V ozadju prvega napovednika slišimo pesem Led Zeppelinov, Immigrant Song.

Galarija – utrinki iz filma Thor: Ragnarok (2017):

Film Thor: Ragnarok (2017)Odpri galerijo
maxresdefault (24) V teh filmih so igralci šli do konca: igralski pari, ki so se ZARES ljubili Matrica z Willom Smithom Film Matrica, če bi v njem igral Will Smith in ne Keanu Reeves Animirani film My Little Pony: The Movie, 2017 Filmski napovednik: Moj mali poni (My Little Pony: The Movie, 2017) Hitri in drzni Hitri in drzni do zdaj povzročili že za več kot pol milijarde škode · · · · ·