Film Voice from the Stone
Kulturni izbor · film

Voice from the Stone je nadnaravni triler, ki temelji na knjižni predlogi La Voce Della Pietra Silvia Raffe. Dogajanje je postavljeno v osamljen dvorec v Toskani, kjer spremljamo mlado medicinsko sestro (Emilia Clarke), ki priskoči na pomoč oglušelemu otroku, ki je nenadoma izgubil mater.

Voice from the Stone je debi režiserja Erica D. Howlla, v njem pa nastopajo Emilia Clarke (Igra prestolov), Marton Csokas, Caterina Murino, Remo Girone, Lisa Gastoni in Edward George Dring.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Coco (2017)

Dogajanje je postavljeno v osamljen kotiček Toskane v petdeseta leta prejšnjega stoletja. Pripoveduje zgodbo mlade Verene (Clarke), zagnane bolniške sestre, ki jo najamejo, da pomaga oglušelemu fantu, ki mu je nenadno umrla mati. Toda bolj ko ga opazuje, bolj je prepričana, da ga je uročila oseba, ujeta za zidovi dvorca.

Galerija – utrinki iz filma Voice from the Stone:

Film Voice from the StoneOdpri galerijo
1280_fifty_shades_darker_jamie_dornan_dakota_johnson Najbolj seksi filmi 2017 Matrica Film Matrica bodo posneli ponovno Animirani film Early Man (2017) Filmski napovednik: Early Man (2017) Mean Bean Filmski napovednik: Mean Bean – Mr. Bean kot psihopat · ·