Animirana avantura Vrabček Richard
Kulturni izbor · film

Vrabček Richard (Richard The Stork) je prikupna animirana družinska pustolovščina o vrabčku, ki je prepričan, da je štorklja. Tako kot ljudje v resničnem življenju se srečuje z vprašanjem o tem, kdo sploh je. Ker je odraščal med štorkljami, je sveto prepričan, da je tudi sam štorklja. Kot je v navadi pri pticah selivkah, se tudi on odpravi na potovanje v Afriko, med potjo pa doživi številne nepozabne dogodivščine.

Vrabček Richard (Richard The Stork) je zgodba o malem vrabčku, ki je sirota od rojstva, pod svoje okrilje pa so ga vzele štorklje. Ker je odraščal med njimi, je tudi sam prepričan, da je štorklja. Kljub posmehu nekaterih samovšečnih štorkelj, ne podleže žaljivkam na račun svojih posebnosti.

Težava nastopi, ko nastopi zima in pride čas za selitev v toplo Afriko. Vrabci namreč niso ptice selivke. Štorklje ga pustijo doma, saj menijo, da ne bo zmogel poti do črne celine. A Richard jim želi dokazati, da je štorklja, in tako se sam odpravi na jug.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Mali šef (The Boss Baby, 2017)

Na nevarnem potovanju, polnem zabavnih dogodivščin in velikih preizkušenj, mu družbo delata ekscentrična sova Olga in njen namišljen prijatelj ter samovšečna papiga Kiki, ki so jo polna usta, pardon, kljun, disko uspešnic. Risanka je sinhronizirana v slovenščino, junakom pa so glasove med drugimi posodili tudi igralci iz uspešnice Pr’Hostar.

Galerija – Vrabček Richard (Richard The Stork, 2016):

Animirana avantura Vrabček RichardOdpri galerijo

love_and_other_drugs01 Pripomočki, s katerimi nastajajo najbolj vroče filmske scene Oceanovih 8 (Ocean's Eight) Oceanovih 8: padla je prva klapa ženske različice filma Oceanovih 11 Film Zlato (Gold) Nagradna igra: podarjamo 2 x 2 vstopnici za film Zlato z Matthewom McConaugheyjem Film Molk (2016) Film Molk (Silence, 2016) – zanimiva dejstva, ki te bodo presenetila · · ·