What-Happened-to-Monday-Movie-Art
Kulturni izbor · film

Pred kratkim smo se razpisali o igralcih, ki so v enem samem filmu odigrali večje število vlog. Letos bo ta recept uporabil triler What Happened to Monday.

V njem bomo namreč videli švedsko igralko Noomi Rapace, ki je blestela v trilogiji Millenium (Dekle z zmajskim tatujem) in Prometeju (Prometheus, 2012). Njeni liki bodo namreč del futurističnega sveta, kjer je vlada zaradi prevelike populacije uzakonila, da imajo družine lahko le enega otroka. Set identičnih sedmerčic se mora tako izogniti pregonu vlade, zato jih njihov oče (Willem Dafoe) vklopi v družbo tako, da vsaki pripada en dan svobodnega življenja v tednu. Toda nekega dne ena izmed njih izgine.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: RAZCEPLJEN (SPLIT, 2017)

Film je delo finskega režiserja Tommyja Wirkole, ki se je izkazal s filmoma Mrtvi sneg (Dead Snow). Filma žal ne bo mogoče videti v kinodvoranah, toda na srečo gre za produkcijo Netlfixa, zato si ga bomo lahko ogledali iz domačega naslanjača.

170413_MOV_LostCityZ.jpg.CROP.promo-xlarge2 6 podcenjenih filmov leta 2017 xz9qv8LWUoirWOLrnIq0mDGLyxK “Tako slabi, da so že dobri” filmi, ki jih morate videti Bumblebee-Movie-Transformers-Spinoff Začelo se je snemanje filma o Bumblebeeju Rey-Daisy-Ridley-Star-Wars-8-Last-Jedi Kaj se dogaja v zakulisju Vojne zvezd? · ·