Film Zakaj ravno on? (2016)
Kulturni izbor · film

Zakaj ravno on? (Why Him?) je odštekana komedija o pretirano skrbnem očetu (Bryan Cranston), ki ne odobrava hčerkinega fanta (Zoey Deutch in James Franco), kar je nočna mora vsakega očeta. Ko hčerka odrašča, vsak oče misli, da noben fant ne bo dovolj dober zanjo. A čeprav bi bil vsak oče načeloma vesel, da se bo njegova hčera poročila s tehnološkim milijonarjem, pa je Ned prepričan, da je sproščeni Laird vse prej kot dober material za ženitev in da si hčerka zasluži boljšo partijo.

Zakaj ravno on? (Why Him?) je komedija, v kateri nastopata James Franco (Laird) in Bryan Cranston (Ned), ki sta podobno nenavaden par kot Bryan Cranston in Aaron Paul v TV-seriji Kriva pota.

V obeh primerih Cranston zavija z očmi nad otročjostjo, brezbrižnostjo in nevzgojenostjo mlajših igralskih kolegov, ki pa jih usoda združi in drži skupaj kot najmočnejše lepilo. V Krivih poteh je bil to posel z drogo, v filmu Zakaj ravno on? pa hčerka Stephanie (Zoey Deutch), ki je do ušes zaljubljena v čudaškega milijonarja iz Silicijeve doline brez filtra oz. brez dlake na jezik, ki ga Ned spozna, ko s preostalimi člani družine med prazniki obišče hčerko v Stanfordu. Stvari se še dodatno zapletejo, ko Laird prosi Neda za blagoslov, ta pa od samega začetka meni, da si hčerka zasluži boljšo partijo, zato poskuša že prej na skrivaj prekiniti njuno zvezo.

A medtem neposredni Laird na svojo stran že pridobi preostale člane družine. Čeprav se Ned v tehnološkem gnezdu znajde kot riba na suhem, se ne da, zato sledi enostranski spopad vrednot in prepričanj.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Solace (2016)

Film o tradicionalnem očetu, ki ne odstopa od svojih prepričanj, je režiral John Hamburg, ki je pred tem zakrivil filme, kot so Zoolander, In prišla je Polly, Njuna družina, Njeni tastari in Njegovi tastari. Smeh je torej zagotovljen.

Utrinki iz filma Zakaj ravno on? (Wha Him?):

Film Zakaj ravno on? (2016)Odpri galerijo

Filmi, ki so napovedali prihodnost Filmi, ki so napovedali prihodnost Film Solace (2016) Filmski napovednik: Solace (2016) Prvi napovednik za film Lepotica in zver je naravnost čarobe Prvi napovednik za film Lepotica in zver je naravnost čaroben Top Gun (Top Gun), 1986 Najbolj ikonična filmska sončna očala: 20 nepozabnih · · · · ·