Happy Goggles
V zraku · buzz buzz

McDonald’s skrbi, da eden njegovih najbolj znamenitih obrokov Happy Meal, pri katerem otroke poleg hrane čaka presenečenje v obliki igrače, ostaja relevanten. Časi se namreč drastično spreminjajo in figurice danes niso več dovolj, zato je McDonald’s ukrepal in omogočil, da embalažo spremenite v set za virtualna očala Happy Goggles.

Otroci se danes vse redkeje igrajo s klasičnimi igračami in vse večkrat posegajo po pametnih telefonih in tablicah. Tega se zaveda tudi McDonald’s, zato v svoje embalaže za obrok Happy Meal ne bo več na silo tiščal igrač, če ve, da otroci želijo nekaj drugega. V tej luči so predstavili Happy Goggles, set za virtualna očala, ki ga izdelamo iz embalaže za obrok Happy Meal.

PREBERITE ŠE: McDonald’s v letu 2016 z novo grafično podobo embalaže

McDonald’s poleg seta za virtualna očala Happy Goggles ponuja tudi igro za virtualno resničnost Slop Stars, ki omogoča, da otroci uživajo v 360-stopinjski smučarski izkušnji. Tovrstna embalaža bo v omejenih količinah sprva na voljo le na Švedskem, ali bo kdaj zaokrožila tudi drugod, pa je vprašanje, ki ostaja odprto.

Happy GogglesOdpri galerijo
Izdelki iz listov starih knjig in stripov Cecilia Levy: čudoviti čajni servisi iz starih knjig in stripov Forbes 2016: Najbogatejši ljudje na svetu Forbes 2016: najbogatejši človek na svetu je … dog-braces- (2) Psiček z zobnim aparatom obnorel internet Otroci, ki so slabi v skrivalnicah Otroci, ”mojstri” skrivalnic · ·