PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Film, ki je del H&M-ove kampanje For Every Victory, slavi moč, s katero lahko šport in vera vase preobrazita življenja ljudi. Kolekcija je že na voljo v trgovinah in na spletu.

Film vključuje tudi osebe, kot je Chelsea Warner, telovadka, ki ni nikoli dovolila, da jo Downov sindrom zaustavi na njeni poti, srfer Mike Coots, ki še vedno srfa, čeprav je v napadu morskega psa izgubil nogo, ter boksarka Namibia Flores, ki se je borila zoper predsodke, da bi lahko sledila svojim sanjam. V filmu se pojavlja tudi ekipa ragbija King Cross Steelers, ki je prispevala k spreminjanju percepcije o spolni usmerjenosti in športu, ženska skejterska skupina, ki meni, da je njihov šport univerzalni jezik in oblika kreativnega izražanja, ter Jose Aballi, ki ne bo dovolil, da bi ga karkoli oviralo pri doseganju njegovih sanj, da postane profesionalni igralec bejzbola. Del filma je tudi Caitlyn Jenner, dobitnica olimpijske medalje v deseteroboju, ki si je upala boriti za svojo pravo identiteto.

PREBERITE ŠE: H&M želi, da premagate poletno vročino s kolekcijo Beat the Heat

Ogled galerije: kolekcija H&M For Every Victory

H&M For Every VictoryOdpri galerijo
Superge Puma BMW X-Cat Disc Superge Puma BMW X-Cat Disc interpretirajo koncept BMW GINA Pure Human - modna kolekcija iz človeškega usnja Slovenska oblikovalka šokirala s kolekcijo oblačil in modnih dodatkom iz človeške kože Očetje kot modne zvezde Fashion Dads: trendovsko navdihnjeni očetje, ki pa nimajo stila! uRope špagarice Špagarice uRope – sandali, ki ne gredo nikoli iz mode · · ·