Inspiracijski video (Harlem Elvis)
V zraku · buzz buzz

Vsak dan nam je podarjenih 86.600 sekund. Zdaj pa si predstavljajte, da bi se vsako jutro na vašem račun pojavilo 86.600 evrov. Ob koncu dneva tega denarja ne bi bilo več, pa če ste ga porabili ali ne. In naslednje jutro bi dobili novih 86.600 evrov. Kaj ne bi naredili vsega kar je v vaši moči, da ta denar porabite, saj ne želite, da gre kaj v nič. Zakaj tega ne počnete tudi z vašim časom? Video, ki vam bo spremenil pogleda na življenje.

Smrt me potegne za uho, ”Živi”, pravi, ”prihajam.” (Vergilij). Se tudi vi kdaj premalo zavedate vrednosti življenja, vrednosti sekund? Vsaka od 86.600 sekund je namreč neprecenljiva in če na življenje gledate kot na nekaj samoumevnega, vam bo ta inspiracijski video spremenil pogled na svet in vas spodbudil, da bolje izkoristite svoj čas.

PREBERITE ŠE: Boemske poročne obleke: Inspiracija za bodoče “boho” neveste

Umetnost iz smeti Mrtva narava: Zgovorna umetnost iz naplavljenih smeti cover-andrea2 Družbeni eksperiment: dekle vpraša 100 moških ali bi spali z njo [video] Vulkan Calabuco Neverjetne podobe vulkana Calbuco [video] cover-mama Video eksperiment zaradi katerega joka vsaka ženska, ki je mama · ·