Jaguar F-Type oživi na Ljubljanskih ulicah
Utrip mesta · mobilno

Po tem, ko so se Ljubljanske ulice za nekaj dni spremenile v snemalno prizorišče, je na spletu že zaokrožil najnovejši oglasni spot najnevarnejše znamke v avtomobilizmu – Jaguar. Črna mačka in brneči F-Type se v videu namreč brezskrbno sprehajata po središču naše prestolnice.

Sprva se gledata iz oči v oči, nato pa se Jaguar in jaguar po temnih ulicah sprehodita od Gornjega trga proti Tromostovju in dalje do nakupovalne četrti BTC in vzdolž Dunajske ulice. Med tem, ko F-Type brni po praznih Ljubljanskih ulicah, mu divja mačka zvesto sledi in preskakuje iz Nebotičnika na streho zgradb na Slovenski ulici. Naša prestolnica deluje kot popolna kulisa za obe zverini in njuno igro lovljenja.

PREBERITE ŠE: Jaguar F-Type sredi Ljubljane! Prestolnica za nekaj dni postala snemalno prizorišče

Ustvarjalci oglasnega spota ”Alive” za jekleno mačko Jaguar F-Type so Ljubljano prikazali kot čudovito lokacijo polno temačnega karakterja, ki je avtomobilu pisana na kožo. Tako čudovita, da ob gledanju preslišiš prav vse podobnosti in karakteristike avtomobila.

Novi Smart ForTwo & ForFour Novi Smart fortwo & forfour range-rover-holland-and-holland-3 Range Rover Holland & Holland – najdražji Land Rover vseh časov cover-fiat-500 Fiat 500x: Italijanski X faktor am_foto_01 Aeromobil 3.0. – sanje o letečem avtomobilu bi kmalu lahko postale resničnost · · · · · ·