britannia_1
Kulturni izbor · film

Igra prestolov je pravkar zaključila svojo sedmo sezono, napovedana pa je le še ena. Tako se že dlje časa poraja vprašanje, kateri bo naslednji hit, ki bi utegnil nadomestiti to izredno priljubljeno serijo. Morda dobimo odgovor že letos s serijo Britannia.

Jeseni na spored namreč prihaja nova serija Britannia, ki bo svojo vsebino črpala iz zgodovine. Pripovedovala bo namreč zgodbo iz leta 43, ko je Rimska vojska poskušala streti keltsko jedro Britanije. Skrivnostne pokrajine, kjer vladajo bojevnice in druidi, ki uporabljajo mogočne sile podzemlja. No, takšen naj bi bil njihov sloves.

Serija je plod produkcije Sky Atlantic, v glavnih vlogah pa bomo spremljali mnoge stare znance televizijskih zaslonov. Tako sta tu med drugim Kelly Reily (druga sezona Pravega detektiva), David Morrissey (Živi mrtveci). Kdaj bo serija doživela premiero, za zdaj še ni znano, naj bi pa to bilo še letos.

PREBUJANJA_Katarina in Jurij1 Filmski napovednik: Prebujanja (2017) the-hitmans-bodyguard-ryan-reynolds-samuel-l-jackson Ste ujeli Slovenca v najnovejši hollywoodski komediji? cover-filmi-september-kino Top 8 filmov, ki v kinematografe prihajajo septembra 2017! sniffing_glue Top 10 najboljših komedij po izboru BBC-ja · ·