Prvi luping na smučeh v zgodovini
V zraku · buzz buzz

Videli smo, kako to počnejo avtomobili in kolesarji, zdaj pa je smučar prostega sloga Jesper Tjäder 360-stopinjski obrat izvedel še s smučmi! Gre za sploh prvi uspešno izveden luping na smučeh v zgodovini.

Švedski smučar prostega sloga Jesper Tjäder je nedavno dopolnil svoj snežni park Unrailistic s poligonom v obliki zanke, na katerem je nato uspešno izvedel luping na smučeh in se s tem vpisal v smučarsko zgodovino, saj tega pred njim ni storil še nihče.

PREBERITE ŠE: Fabio Wibmer na 200-metrskem jezu kolesaril po robu ograje!

V posnetku si lahko ogledate nastajanje poligona, ki je rasel kar dve leti. Park Unrailistic je sicer začel nastajati, ko Švedu tradicionalne postavitve slopestyle niso bile več zanimive.

Objekti na tekmovanjih se namreč niso spreminjali, poudarek je ostajal na skakalnicah …, zato je Tjäder stvari vzel v svoje roke in v Östersundu postavil park, ki mu na svetu ni para.

Galerija – Unrailistic:

Snežni park UnrailisticOdpri galerijo

Zakaj tako boli, ko moškega udariš v moda? 1466773723-channing-tatum-jenna-dewan-step-up Tega pametna in močna ženska od partnerja NE BO zahtevala! Robin Food V Maribor prihaja Robin Food, največja trajnostna trgovina na svetu 911160 - EASY A Zabavne ilustracije, v katerih se bo našla vsaka ženska ·