Tara Stiles of Strala Yoga. Courtesy of W Hotels.
Utrip mesta · šport

Joga. Za odlično počutje po praznikih in živahen vstop v novo leto ni boljšega, kot učenje novih jogijskih položajev – asan. Tokrat vam predstavljamo video, v katerem nam učiteljica joge Tara Stiles na dinamičen način pokaže, kako do vitkih in dolgih nog ter okrepljenega trebuha.

Joga je odlična vadba, ki deluje blagodejno na naše psiho-fizično počutje in nas kar požene v nov dan. V novem letu se naučimo vsaj nekaj novih jogijskih položajev in recimo adijo pretiranemu sedenju, katerega posledice so skrajšane mišice na zadnji strani stegna. V kolikor se ne gibamo dovolj, škodimo tudi svojim sklepom, ki tako postanejo otrdeli in slabo gibljivi. Poslovimo se torej od med prazniki pridobljenih kilogramov in naredimo nekaj za svoje telo že danes. S pomočjo videa, na katerem nam profesionalna učiteljica joge Tara Stiles pokaže nekaj najboljših jogijskih položajev za vitke noge, nam bo vsekakor lažje.

Athletic woman working out at home YouTube – vaš osebni trener gold-bike-1280x800_1 Goldgenie: dirkalno moško kolo iz 24-karatnega zlata unofish-basketballs Unofish Basketballs – košarkarske žoge z živalskimi vzorci young fitness woman Trendi v športu 2015 ·