Podiranje živih jogi domin
V zraku · buzz buzz

Podiranje domin je lahko prava umetnost. V skladišču podjetja z elektronskimi napravami Aaron’s Inc pa so se stvari lotili nekoliko drugače. Niso postavljali rekorda v podiranju klasičnih domin, temveč v kategoriji t. i. jogi domin z ljudmi. Pred leti se je podobnega projekta domislilo britansko podjetje z vzmetnicami, ko je 41 zaposlenih naredilo živo domino z vzmetnicami in tako prvo postavilo rekord, a pri Aaron’s Inc so to število krepko krepko presegli.

Te zanima, kako je videti Guinnessov rekord v padanju živih jogi domin? Potem si oglej zabaven posnetek uslužbencev ameriškega podjetja z elektronskimi napravami Aaron’s Inc. Kar 1200 se jih je zbralo za projekt, ki se je zlahka vpisal v slavno knjigo rekordov.

PREBERITE ŠE: Najodmevnejši Guinnessovi rekordi 2015

Žive jogi domine, igra, ki so si jo leta 2009 izmislili britanski študenti, so padale kar 14 minut, šlo je namreč za najdaljšo kompozicijo živih domin iz vzmetnic v zgodovini.

Prvi zabeležen primer jogi domin:

Kako se ubadati s psihopatskim šefom? Kako se spopasti s psihopatskim šefom? Zakaj je igranje računalniških igric koristno? 7 razlogov, zakaj je dobro igrati računalniške igrice Švedska s svojo telefonsko številko Švedska je prva država na svetu z lastno telefonsko številko Cookie Monster in iPhone Kako sta Apple in Cookie Monster posnela smešen oglas za iPhone 6S