Kaj bi spremenili na svojem telesu?
V zraku · buzz buzz

Kaj bi spremenili na sebi, če bi lahko spremenili eno stvar, je bilo vprašanje, ki so ga zastavili 50 osebam, odraslim in otrokom. In medtem ko nas odrasli s svojimi odgovori niso presenetili, so za pozitivno presenečenje poskrbeli otroki. Preverite, kaj so imeli povedati.

Velika večina ljudi, tako moških kot žensk, je nezadovoljnih s svojim telesom. To je (žalostno) dejstvo, na katerem se pase kozmetična, prehranska, farmacevtska in še katera industrija. A ti občutki pomanjkljivosti, občutka grdosti, nezadovoljstva s svojim telesom človeku niso prirojeni. Ko je namreč Jubilee Project pred kamero postavil 50 ljudi, odraslih in otrok, in jim postavil identično vprašanje, torej, kaj bi spremenili na sebi, če bi lahko spremenili eno stvar, so dobili nekaj presenetljivih odgovorov. A bolj kot to vas bo šokiralo, čigavi so bili.

PREBERITE ŠE: Popcorn Machine Helmet – čelada za kokice s krmilnikom

Nekje na poti odraščanja izgubimo otroški duh, ki je tako navdihujoč, tako radosten, ko je samozavest del nas. In če vas bo ta posnetek česa naučil, je to spoznanje, da smo vsi lepi in da z našim telesom ni prav nič narobe.

Joga: asane za pozdrav pomladi Joga: asane za pozdrav pomladi Svetlobni gozd Sou Fujimoto x COS – impozantna instalacija luči za novo kolekcijo Skejtanje v praznem vodnem parku v Dubaju. Skejtanje v vodnem parku sredi Dubaja Čelada za kokice s krmilnikom Popcorn Machine Helmet – čelada za kokice s krmilnikom