what-your-drink-choice-says-abou-1024x576
V zraku · buzz buzz

Alkohol je eden najmočnejših elementov s katerim lahko spoznamo človekove osebne značilnosti. Da ne bo pomote. Tu govorimo o stopnji pred vinjenostjo, ker takrat itak ni važno kaj se je preselilo v želodec, maske so padle, zato med viskijem in poceni vinom ni prida razlike. Ko smo vinjeni smo vsi ”enaki”, ne glede na to, kaj pijemo. A uvod v lupljenje osebnosti je že izbira pijače in že v kozarcu ali steklenici se odseva vaš značaj.

Alkoholne pijače služijo številnim namenom in ljudje jih uporabljajo za dosego različnih ciljev. Tako kot veliko o nas pove izbira barve ali pa glasbeni okus, tudi alkohol odstira tančice z naše osebnosti in to ne samo premosorazmerno s količino zaužitja.

PREBERITE ŠE: 7 najbolj nenavadnih piv, ki so jih kadarkoli proizvedli

Do razkritja karakterja prek alkohola ne pridemo le skozi hlape, pač pa že tudi prek same izbire tipa tovrstne pijače. Ker vsaka ima svoje lastnosti in poleg okusa in procentov vsebuje tudi stereotipe. Preverite v videu, če so vas ”prebrali”.


cover-dogs-7-trikov 7 enostavnih trikov, ki bi jih moral poznati vsak pasji lastnik Student studying E-mail: kako napisati dobro e-pošto [infografika] cover Oktoberfest: 10 nenavadnih dejstev o pivu, za katera verjetno niste vedeli PicMonkey Collage Domiselne torte, ki bi jih bilo kar škoda pojesti · ·