Bi prepoznali svojega partnerja z zavezanimi očmi?
V zraku · buzz buzz

Marsikdo se hvali, da bi svojega partnerja prepoznal že samo po vonju ali po značilnih potezah telesa. Skupina Complex se je odločila, da preveri, če ta teorija drži tudi v praksi. Zato je na kupu zbrala skupino parov, ki so se morali med seboj prepoznati z zavezanimi očmi. Enkrat samo po zadahu, drugič samo po potezah obraza, tretjič po rokah in četrtič (jasno) po zadnjici. Kako mislite, da bi se odrezali? Bi prepoznali svojega partnerja z zavezanimi očmi?

Kako dobro poznate svojega partnerja? Bi ga prepoznali z zavezanimi očmi medtem ko bi otipavali njegov obraz, roko, zadnjico ali presredek? Morda se to sliši kot enostavna naloga, saj se radi (po)hvalimo, da bi svojega partnerja prepoznali v temi.

PREBERITE ŠE: Prvi vtis – kakšno predstavo si o človeku ustvarimo v prvih nekaj sekundah

No, Complex je nekaj parov postavil pred izziv in izkazalo se je, da so nekaterih sama usta. Bi vi imeli manj težav pri prepoznavanju svoje boljše polovice z zavezanimi očmi?

Najboljši viralci v letu 2015 do zdaj. To so najbolj viralni & zabavni oglasi v letu 2015 Muzej znanosti v Londonu ponuja oglede s kolesi. Muzej znanosti v Londonu si lahko avgusta ogledate kar s kolesom Vrečka iz kraft papirja PaperJohn PaperJohn – zelena alternativa plastičnimi nakupovalnim vrečkam, ki se nosi kot nahrbtnik Počitnice so čas za strast 5 nasvetov za še bolj seksi počitnice · ·