Vroča masaža
V zraku · buzz buzz

Masaža je eden najprijetnejših občutkov sprostitve, in če ne potrebujete medicinske masaže, je najlepše, če vas masira partner. Pri tem se namreč dobro ne bo počutil samo on/ona, blagodejno bo vplivalo tudi na tistega, ki masira. Še bolje pa je, če si masiranje izmenjavata. Naučite se pravilnega masiranja in seks ne bo več edina stvar v postelji, ki bo začinila intimne trenutke.

Tako kot za partnerja si moramo tudi za masažo vzeti čas. Dobra masaža je ena najboljših oblik sprostitve. Ste vedeli, da zanjo ne potrebujete tečaja iz masaže? Ogledati si morate zgolj zgornji videoposnetek. Zakaj bi odhajali v masažne salone in za masažo odštevali na desetine evrov, ko pa se lahko masiranja naučite sami in z njim razveselite svojo partnerico/partnerja oz. dekle/fanta. Ni lepšega občutka, kot če vas masira nekdo, ki vam je blizu, ne pa neki tujec.

PREBERITE ŠE: 3 vrste seksa, ki bi jih moral prakticirati vsak par

Masirajte počasi in ritmično, gibi morajo prihajati iz celega telesa, in naslednjič, ko bosta želela preživeti skupne trenutke v postelji, se zna zgoditi, da bosta namesto seksa izbrala to vročo masažo, ki je tudi odlična predigra.

Kdaj so milijonarji postali milijarderji? Pri katerih letih so najbogatejši ljudje na svetu postali milijarderji? Stephen Lund: Risanje z GPS napravo Stephen Lund: risanje z GPS-napravo Prašič v ovčji preobleki, ki se obnaša kot pes. Mangalica: prašič, ki je videti kot ovca in se vede kot pes London Bridge v Londonu. Svet brez vode: svetovne znamenitosti sredi puščave ·