Naredite odličen prvi vtis.
V zraku · buzz buzz

V službi, na zmenku, v šoli. Vsi želimo vedno in povsod narediti dober vtis. Prvi vtis je namreč zelo pomemben, saj ga ni mogoče kar na hitro popraviti. Nanj vplivajo številne stvari. Od stiska roke, obrazne mimike, obleke, vedenja, nastopa, načina/količine govorjenja, očesnega stika, ipd. Tukaj so preverjeni načini, kako boste 100-odstotno naredili dober prvi vtis!

Prvi vtis, ki ga naredite na ljudi je zelo pomemben. Kakšnega vas bodo ljudje zaznali je do neke mere odvisno od človeka, ki ga srečata, a vi ste tisti, ki ”narekuje tempo” s tem kako se nosite, kako se vedete, kakšen stisk roke imate, kaj imate na sebi, ali vzpostavljate očesni stik, ali se smejite, itd.

PREBERITE ŠE: Prvi vtis – kakšno predstavo si o človeku ustvarimo v prvih nekaj sekundah

Če se želite predstaviti v najboljši luči, upoštevajte napotke iz video posnetka in garantirano boste ustvarili dober, kaj dober, odličen prvi vtis.

Maud Le Car surfa kar v visokih petkah. Maud Le Car – bejba, ki surfa v visokih petkah in miniču! Preverjeno učinkoviti načini učenja. To so preverjeno najbolj učinkovite oblike učenja Idealna dolžina penisa, če vprašate ženske je... Ženske so razsodile! Da, velikost je pomembna, a idealna dolžina penisa je… Facebook je prvi na večni lestvici največkrat prenešenih aplikacij. Katere so največkrat prenešene mobilne aplikacije v zgodovini?