možgani1
V zraku · buzz buzz

Ali naši možgani proizvajajo srečne ali nesrečne misli? Včasih mislimo, da so naši geni tisti, ki so zaslužni zato, da smo to kar smo. A ne v celoti. Včasih smo prezaposleni s svojim statusom quo in pozabljamo da imamo moč, da postanemo to, kar si želimo. Ali veste, da lahko naši namišljeni strahovi povzročijo dejansko škodo? V kratkem videu si oglejte kako z vsakodnevno hvaležnostjo in sočutnostjo do srečnejših in močnejših možganov in misli.

Možgane so v videu poimenovali Broody. Broody je zelo nesrečen, mučita ga strah in dvom vase. S pomočjo prijateljice ter kratkega tečaja o sreči, Broody izve zakaj globlja hvaležnost in sočutje naredita toliko dobrega.
“Bolečina, ki jo vidimo pri drugih, naj bo to fizična ali čustvena, tudi pri nas povzroči bolečino”, pravi Amit Sood, profesor medicine na kliniki Mayo, predsednik pobude Mayo Mind Body in mož, ki je ustvaril Broodyja. “Naši namišljeni strahovi povzročijo dejansko škodo.”

PREBERITE ŠE: 8 načinov, kako seks vpliva na naše možgane

Kdo bi si mislil, da so podgane lahko tako prikupni hišni ljubljenčki. Dokaz, da so tudi podgane lahko nadvse prikupni hišni ljubljenčki new Nore “epske” poroke ali kako je ljubezen lahko zabavnejša od nas samih Ožji izbor Kdo so zmagovalci največjega foto natečaja Sony World Photography Awards 2015 SketchShe so nazaj s priredbami največjih glasbenih hitov SketchShe: seksi bejbe iz avtomobila so nazaj s priredbami glasbenih hitov