Odpiranje penine s pametnim telefonom
V zraku · buzz buzz

Nekoč so penino odpirali s sabljo, ker pa sablje ne smete nositi naokoli (pa tudi sicer je verjetno nimate doma), lahko namesto nje uporabite kar pametni telefon! Oglej si posnetek, kako odpreti penino s pametnim telefonom.

Želite teatralno odpreti penino? Nimate sablje, pravite? Nič ne de, zakaj pa imamo pametne telefone?! A tokrat ne boste zagnali posebne mobilne aplikacije, pač pa uporabili kar pametni telefon sam, ki bo vskočil namesto sablje. Postopek odpiranja je sicer povsem enak.

PREBERITE ŠE: Najboljše penine za silvestrovo

Najprej poiščite navpičen šiv steklenice, ki združuje njuni polovici. Steklo je najšibkejše kjer šiv naleti na krono steklenice, to je odebeljen zgornji rob. Nato nagnite steklenico pod kotom 45 stopinj in proti dnu telefon prislonite na šiv. Nekajkrat z njim podrgnite po steklu, da dobite ”grip”, nato pa čvrsto potegnite proti vratu in krona bo odletela kot gumb! Pa na zdravje!


Najbolj smešne foto bombe leta 2015 Najboljše fotobombe leta 2015 Gleb Tarro, National Geographic Your Shot: Torres del Paine National Park, Čile Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic] GoPro posnetki leta 2015 Najboljši GoPro posnetki leta 2015 Največji Photoshop faili leta 2015 Največji Photoshop spodrsljaji zvezdnikov v letu 2015 · ·