avtomati
V zraku · buzz buzz

Kavni ali prehrambeni avtomat je verjetno že vsakemu izmed nas kdaj pojedel kak Evro za katerega nam iz svojega sladkega oziroma slanega programa ni dal nič v zameno. Sedaj imperij vrača udarec! Čas je, da avtomati plačajo za svoje pretekle grehe in vam zaslužene prigrizke in napitke vrnejo – in to z obrestmi.

Razen če niste iz podjetja, ki oskrbuje samopostrežne prodajne avtomate za tople napitke, osvežilne pijače in prigrizke, boste nad trikov navdušeni, čeprav vam goljufanje odsvetujem, ker na koncu za svoja dejanja vedno plačamo ceno. A če vas vest ne peče, potem boste lahko z malo ovijalne folije za živila in bankovcem od sedaj naprej malicali in srkali kavo zastonj.

Preberite še: 5 razkrinkanih mitov o polnjenju pametnega telefona

cover Humans of New York – ‘’mali’’ ljudje z velikimi zgodbami S »homeless« fonti sporočila brezdomcev ne bodo ostala samo mrtva črka na papirju. Dobrodelni projekt, ki je pisavo brezdomcev spremenil v font old-camera-1352392829MJP Fotoaparat skozi čas bigstock-Brain-24073097 13 stvari, ki jih mentalno močni ne počno · · ·