3D hologram s pomočjo pametnega telefona
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija

To, da je vaš pametni telefon zmožen marsičesa verjetno veste, a če se boste naučili, kako ga po plebejsko spremeniti v 3D hologram, boste na rit vrgli vse vaše prijatelje. Za izdelavo potrebujete le škatlico za CD (tiste, ki več ne veste kaj je CD, vprašajte strica Googla), olfa nož, nekaj lepilnega traku, pisalo, ravnilo in karo papir. Navodila najdete v posnetku YouTube uporabnika MrWhoseTheBoss.

Tridimenzionalna projekcija aka hologram se sliši kot višja znanost. In tudi je, a to še ne pomeni, da svojega pametnega telefona ne morete z enostavnimi navodili spremeniti v 3D hologram. Potrebujete le nekaj osnovnih pripomočkov, da ustvarite plodno okolje.

PREBERITE ŠE: Prvi prozorni hologramski zaslon HTD-01

Žal ne gre za pristen 3D hologram, saj za tridimenzionalni učinek še vedno uporablja 2D slike oziroma posnetke, medtem ko pravi hologram z laserskimi žarki rekonstruira 3D objekte. A nič ne de, rezultat je še vedno izjemen. Zgoraj si oglejte navodila za izdelavo.

ishan-seefromthesky-562756-unsplash Koliko denarja morate dati na stran vsak dan, da boste do 65 leta milijonar? Uporabni triki z gumico 10 uporabnih trikov z gumico, ki vam bodo olajšali življenje Veselo na delo! Veselo na delo: 7 nasvetov, da boste s svojo službo (še) bolj zadovoljni Potegavščina: ko se Android preobleče v iOS9 Ko Applovim oboževalcem na iPhonu demonstriraš iOS9, ki pa je v resnici Android · ·