Kako zapustiti trgovino brez nakupa?
V zraku · buzz buzz

Saj poznate tisti občutek, ko trgovino zapuščate praznih rok, torej brez opravljenega nakupa, in si počutite krive? Če ničesar ne skrivate, se nimate česa bati. Pa vendar čuden občutek obstaja. Če želite dati prodajalcu vedeti, da res niste ničesar ukradli, je ta video kot nalašč za vas. In vaša vest bo čista bolj kot kadarkoli prej.

Kako se obnašati, ko trgovino zapuščate brez opravljenega nakupa? Verjetno ima vsak svoj način, kako se vesti čim bolj naravno, čim bolj normalno, ko praznih rok zapušča trgovino. A po drugi strani se tako skuša obnašati tudi nekdo, ki je nekaj ukradel. Zato tisti neprijetni občutek in občutek, da vas prodajalec sumljivo gleda, čeprav vas v resnici ne, ostaja, čeprav ste nedolžni. Kako se torej obnašati, ko trgovino zapuščate brez nakupa, da ne bi bili sumljivi?

PREBERITE ŠE: Taylor Swift v Applovi reklami pogrne na celi črti!

Predlagamo, da si ogledate šaljivi posnetek Leaving a Store [Beginner’s Guide] (Kako zapustiti trgovino – za začetnike) komedijanta in glasbenika Daniela Korena, ki vam korak za korakom razloži, kaj morate početi, kadar trgovino zapuščate praznih rok. Za vašo samozavest, vest in ugled gre!

Borderline, Frontiers of Peace: meje Evrope Borderline, Frontiers of Peace: takšne so meje med državami v Evropi danes Trik z žogico in ogledalom Posnetek z žogico in ogledalom, ki si ga ne boste znali pojasniti Podzemne sobe Borderlife: skrivne podzemne sobe Taylor Swift v Applovem oglasu za Apple Music Taylor Swift v Applovi reklami pogrne na celi črti! ·