Lego kocke - DIY projekti za odrasle
Utrip mesta · dom

Ob Lego kockah so in bodo odraščale še številne generacije otrok. A Lego kocke so lahko veliko več kot le igrače. Samo pomislite, kaj vse lahko iz njih naredite! Gotovo imate tudi sami doma še številne kocke iz svoje mladosti. Namesto da se na njih nabira prah, jih lahko koristno uporabite za izdelavo uporabnih izdelkov za dom! Med njimi stojalo za pametni telefon, lonček za rože in namizno družabno igro. Oglejte si, kako še uporabiti Lego kocke poleg tega, da so igrača.

Imate doma Lego kocke, a vam zgolj delajo gnečo, ker ste jih ali pa so jih vaši otroci že prerasli? Če se še niste ločili od njih, je skrajni čas, da z njih obrišete prah in jih koristno uporabite, kajti Lego kock v resnici niste nikoli zares prerasli! Ne verjamete?

PREBERITE ŠE: Lego kocke – Presenetljivi načini ponovne uporabe

Ravno tako, kot ste iz Lego kock kot otrok lahko naredili, karkoli vam je srce poželelo (stanovanje, grad, mesto, avto ipd.), lahko z malo domišljije iz njih danes naredite marsikateri uporaben izdelek za dom, za katerega bi sicer morali odštevati denar. V nadaljevanju vam predstavljamo kar nekaj primerov, s katerimi bodo Lego kocke doživljale svojo drugo pomlad.

Naprava za zlaganje oblačil FoldiMate FoldiMate – naprava za zlaganje oblačil, ki smo jo čakali! LG Cord Zero Stavbo preplezala z vakuumskim sesalnikom! Neuničljiivi nahrbtnik Flak Sack Flak Sack – neuničljiv nahrbtnik, ki je tudi mobilni sef Pas za fotoaparat Mettle Speed Strap Mettle Speed Strap: naramni pas za fotoaparat za tiste, ki s fotoaparatom kolesarijo · ·