Naraven način, kako se lahko znebite komarjev.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Ah ti komarji, večna poletna nadloga. A za sproščeno poletje brez teh nadležni žuželk ni treba storiti veliko. Na tržišču obstaja stotine načinov, kako se ubranimo pred njimi, a najbolje je, če se jih lahko znebimo na naraven način. In zmagovalna tehnika je gotovo sladkorno-kvasasta past, zaradi katere boste neprespani le še zaradi (pre)vročih noči, ne več zaradi pikov. O trikih, kako preživeti vroče poletne noči pa smo tudi že pisali.

Ni lepšega, če se lahko zatečemo k naravni rešitvi, tudi ko gre za spopad z našim največjim poletnim sovražnikom komarjem. Zmagoviti recept se skriva v preprostih sestavih, ki jih najdemo v vsaki kuhinji. Za past, s katero se znebite komarjev na naraven način, potrebujete plastenko, gram svežega kvasa, 50 gramov rjavega sladkorja in 2 decilitra tople vode.

PREBERITE ŠE: Koga komarji najraje pikajo?

Kako izdelati past iz plastenke si poglejte v posnetku, plin oziroma vonj raztopine pa bo opravil delo vabe. In komarji vam kar naenkrat ne bodo več pili kr(v)i.

iStock_000068354013_Full Ali kakovost spanca zares vpliva na naš odnos s partnerjem? Ne znate prenesti kritike? Nič ne de. Poučite se. Naučite se sprejemati kritiko Nicolay Ramm je skušal zaužiti več kot 8000 kalorij naenkrat. Si upaš pojesti toliko kot kolesarji na Dirki po Franciji? PicMonkey Collage Instagram: zvezdnice v bikinkah pokazale svoja “seksi” telesa ·