Kako preprosto zapeti zapestnico?
V zraku · buzz buzz

Veste, kako si sami zapnemo zapestnico? Imate vedno znova težave z zapenjanjem zapestnice? Potem vam bo ta trik prišel še kako prav. Prihranil ti bo čas, predvsem pa živce!

Kako si lahko sami zapnemo zapestnico? Vsak, ki si je kdaj že poskušal sam zapeti zapestnico, ve, kako zna ta nagajati. Zato smo bili posebej veseli, ko smo izbrskali trik, s katerim lahko enostavno in sami zapnemo zapestnico brez izgubljanja dragocenega časa in živcev. Ker ko postanemo živčni, v boju z zapestnico praktično že izobesimo belo zastavo.

PREBERITE ŠE: Joule: kofeinska zapestnica za odvisnike od kave

Da si sami zapnemo zapestnico, potrebujemo zgolj sponko za papir, ki jo pred uporabo razpremo v obliki črke S. Ta nam bo pridržala del tudi še tako drobne zapestnice, ki se nam sicer tako rada izmuzne, ko hočemo priključiti drugi del.

Kako si lahko sami zapnemo zapestnico?

Tako so izgledale fitnes naprave 130 let nazaj! Takšne so bile prve fitnes naprave na svetu! Champagne Gun - ultimativno orožje za zabave Champagne Gun – vodna pištola za steklenico šampanjca Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja 3D tatuji 3D-tatuji, ki izstopajo (ko jih gledate s 3D-očali)