Kako spakirati obleke v nogavico?
V zraku · buzz buzz

Vsakič ista pesem. Odhajaš na pot, kovček ali nahrbtnik pa sta nenadoma premajhna. Nauči se metode, s katero boš hlače, majico in spodnje perilo spakiral v nogavico. Se sliši nemogoče? Tudi nam se je, dokler si nismo ogledali tega videoposnetka, ki nas je (dobesedno) sezul, da smo poskusili tudi sami, ali je res mogoče.

Kako spakirati hlače, majico in spodnje perilo v nogavico? Sliši se nemogoče, a ni. Se ob vsakem potovanju odločiš, da boš s sabo vzel res le tisto najnujnejše, potem pa ti kovčki in nahrbtniki pokajo po šivih? S to metodo zlaganja se lahko posloviš od teh težav.

PREBERITE ŠE: Robotski potovalni kovček, ki sledi zvesto kot pes

Potem ko si boš ogledal, kako se učinkovito pakira, ne boš nikoli več pakiral, kot si do zdaj! Nauči se v nekaj potezah zložiti celotno opravo, pripravljeno za nošnjo, v en sam samcat par nogavic.


Prvakinja baleta Misty Copeland poustvarila slike Edgarja Degasa. Primabalerina Misty Copeland kot lik z Degasevih slik Atraktiven razgledni stolp na Češkem Sky Walk: atraktiven razgledni stolp s toboganom Nenavadne ročne ure iz vsakdanjih predmetov Vsakdanji predmeti kot ročne ure Bizarne jedi Chinju-ya, restavracija, ki streže najbolj bizarne jedi na svetu ·