Stilska preobrazba v psa
V zraku · buzz buzz

Če so oči ogledalo duše, so psi ogledalo lastnika. To v večini primerov sicer velja za značajske lastnosti in vedenja, a ni redkost, da tudi po zunanji podobi. Ker tako kot nas privlačijo osebe, ki imajo podobne poteze obraza kot mi sami, velja podobno tudi za lastnike psov in njihove štirinožne kosmatince. Podobnost po zunanji podobi tako ni redkost. A umetnica ličenja Ilana je šla v tem smislu še korak dlje in na primeru svojega sibirskega haskija pokazala, kako lahko dejansko postanete izrezana podoba psa.

Psi in njihovi lastniki so si po videzu velikokrat podobni. Samo pomislite, kolikokrat ste bila na sprehodu že presenečeni nad podobnostjo lastnika in njegovega psa. Rek ‘Kakršen lastnik, takšen pes’ tako še kako drži in tudi znanstveniki so dokazali, da večina ljudi svoje ljubljence izbira (tudi) na podlagi fizične podobnosti med njimi.

PREBERITE ŠE: Prikupni posnetki psov, ki jih je (skoraj) premagal spanec

Če pa bi šli radi še korak dlje in s bili s psom podobni kot jajce jajcu, se poslužite stilskih prijemov umetnice ličenja Ilane, ki v video posnetku s pomočjo ličil in kožne barve svoj obraz preobrazi tako dramatično, da postane izrezana slika svojega huskija. Podobnost je zares neverjetna in na trenutke že kar malce srhljiva.

gabriel-matula-300172-unsplash Kaj o tebi pove tvoja najljubša spolna igračka? 728ad90089e01e9a2a0d234531c9d541 Love Guide Condoms – kondomi, ki z embalažo sadja ter zelenjave, pomagajo moškim poiskati pravo velikost Calvin Harris je znova najbolje plačani DJ na svetu Forbes 2015: In najbolje plačani DJ na svetu je… Moški prijaznost žensk razumejo kot flirtanje Zakaj moški žensko vljudnost zamenjujejo za flirtanje? ·