Učenec Jackson Johnson in ravnatelj Tim Hadley.
V zraku · buzz buzz

Ravnatelju osnovne šole Pekin Middle School je prišlo na uho, da učenci nekega 11-letnega učenca zaradi pobrite glave zbadajo, da je videti kot rakav pacient. To ga je zabolelo, zato se je odločil, da učencem pripravi poučno lekcijo. Kar je storil zanj, vam bo ogrelo srce.

Jackson Johnson si je v podporo svojemu dedku Ricku, ki so mu diagnosticirali raka, obril glavo. V šoli je zaradi svojega novega videza naletel na grde opazke sošolcev in sošolk, in ko je to od Jacksonove mame slišal Tim Hadley, ravnatelj šole Pekin Middle School, se je odločil, da je čas za lekcijo.

PREBERITE ŠE: Srhljiva potegavščina: Samara iz filma Krog prestrašila nič hudega sluteče obiskovalce trgovine

Osnovnošolce je zbral na hodniku šole, k sebi povabil Jacksona in pripravil govor, ki vam bo ogrel srce. A to je bil zgolj uvod v dejanje, ki vam ga bo stopilo. Na koncu je namreč v znak solidarnosti in poguma 11-letniku dovolil, da mu s strižnikom las vpričo vseh obrije lase. Po tem dogodku so se na kratko ostrigli tudi številni drugi učenci.

Galerija – ravnatelj učencu dovolil, da mu pobrije glavo:

Učenec Jackson Johnson in ravnatelj Tim HadleyOdpri galerijo

lizzy-dances-today-170119-tease-02_ec4ff1de20516d0f1f9503ec420c1472 Balerina močnejše postave očarala svet Pametni telefoni Znanost ugotavlja, da ljudje začnemo manj paziti na svoj telefon, ko prihaja nov model BeFunky Collage Svet je bolj neverjeten, kot si mislite! Dvojniki zvezdnikov Tuji dvojniki zvezdnikov, ki jih boste zlahka zamenjali za slavne osebe · ·