Driftanje po Londonu s Kevinom Blockom in Mattom LeBlancom
Utrip mesta · mobilno

Ken Block, ki ga poznamo po dirkaških videih Gymkhana, je tokrat obiskal London in na ogled mesta v svojem 845-konjski zverini Hoonicorn Mustang popeljal Matta LeBlanca, voditelja oddaje Top Gear. Ta pričakovano ni imel kaj dosti od ogleda.

Pred nekaj meseci se je pri Mattu LeBlancu, voditelju oddaje Top Gear po odhodu trojice James May, Richard Hammond in Jeremy Clarkson, oglasil Ken Block, poklicni dirkač, ki je vozil tudi v svetovnem prvenstvu WRC, sicer pa zvezda dirkaških videov Gymkhana.

Ta je nekdanjega ‘Prijatelja’ v svojem ‘uničevalcu pnevmatik’ Mustangu Hoonicorn odpeljal na ogled mesta, a glede na sloves, ki ga ima Američan, LeBlanc pričakovano na koncu ni mogel biti ravno zadovoljen z njegovo turistično storitvijo. Nenazadnje so bile vse londonske znamenitosti, če mu je katero sploh uspelo identificirati, zamegljene bodisi zaradi visoke hitrosti vožnje bodisi zaradi kurjenja gum.

PREBERITE ŠE: Gymkhana 8 Ken Block se tokrat podi po Dubaju

Čeprav je posnetek nastal že marca, pa so ustvarjalci serije Top Gear šele te dni objavili daljšo različico driftanja Kevina Blocka z Mattom LeBlancom po ulicah angleške prestolnice. In če je bil prvi zadolžen za dirkaški del, je drugi pričakovano poskrbel za komične vložke. Oba sta bila nalogi dorasla. ”Saj se mi nikamor ne mudi,” pripomni LeBlanc, Block pa se mu zgolj nasmehne.

Galerija – ”Gymkhana” sredi Londona:

Driftanje po Londonu s Kevinom Blockom in Mattom LeBlancomOdpri galerijo

Zaščita za prtljažni prostor Car Transportation Bag Car Transportation Bag – umazan prtljažnik je preteklost Motocikel MV Agusta Ballistic Triden MV Agusta Ballistic Triden – največji zlobec med motocikli Nova Opel Insignia Grand Sport (2017) Nova Opel Insignia Grand Sport (2017) – za ljubitelje lepega Motocikel Vanguard Roadster Vanguard Roadster – motocikel z drugega planeta · · · · · ·