Klemen Slakonja se v svoji najnovejši parodiji noročuje iz Donalda Trumpa.
V zraku · buzz buzz

Končno! Tukaj je, Klemen Slakonja kot Donald Trump v težko pričakovanem videospotu Golden Dump (The Trump Hump). Klemen Slakonja je v svoji karieri imitiral že marsikoga, tudi papeža, z videospotom Putin, Putout (parodija na ruskega predsednika Vladimirja Putina), ki je v s slabih petih mesecih od izida nabral že skoraj 6,5 milijona ogledov, pa je njegovo imitiranje opazila tudi svetovna javnost, zato so bila pričakovanja pred izidom parodije o Trumpu, za snemanje katere je finančna sredstva zbral na slovenski platformi za množično financiranje Adrifund, toliko večja. Bodite med prvimi, ki so si ogledali videospot Golden Dump (The Trump Hump) in ocenite, ali jih je upravičil.

Klemen Slakonja je Donald Trump v svoji najnovejši parodiji Golden Dump (The Trump Hump). Igralec, voditelj, imitator in še kaj se je tokrat ponorčeval iz najslavnejšega slovenskega zeta in republikanskega kandidata na ameriških volitvah.

Medtem ko je Slakonja v svoji vlogi tudi tokrat izjemno prepričljiv, lahko enako trdimo tudi za lik Sevničanke Melanie Trump, ki jo je v videospotu odigral nihče drug kot umetnik ličenja Empera3zz, ki ga bolje poznamo kot člana skupine Sestre, ki si z Melanio deli obrazne poteze.

Slakonja si od videospota o Trumpu nadeja še večji uspeh kot od parodije Putina, pri Američanu pa se še ne misli ustaviti. Kot #TheMockingBirdman si želi posnemati še Angelo Merkel ter nekatere pop zvezdnike (kot je Justin Timberlake) in športnike.

PREBERITE ŠE: Parodija na različne profile ljudi, ki hodijo v fitnes

Snemanje videospota Golden Dump (The Trump Hump) je trajalo dva dni (Slakonja je bil ves čas snemanja pod silikonom), pri projektu, ki so ga na slovenski platformi za množično financiranje Adrifund pomagali financirati Slovenci, pa je sodelovalo prek 100 ljudi, med njimi tudi radijski voditelj Denis Avdić.

Za primerjavo, za videospot o Putinu, o katerem so poročali tudi svetovni mediji (BBC, Newsweek itd.), so potrebovali en snemalni dan, a je bi scensko revnejši od tega, ki je prepojen s kičem. Premiero je doživel v SitiTeatru 17. julija 2016.

Klemen Slakonja kot Donald Trump:

Klemen Slakonja se v svoji najnovejši parodiji noročuje iz Donalda Trumpa.Odpri galerijo
MTI3NTUyNTcxMTkwNTgxNzI2 Lastnosti, ki te naredijo privlačnega (ne glede na videz) Najbolj seksi olimpijke 2016 Rio 2016: najbolj seksi športnice, ki bodo nastopile na olimpijskih igrah v Riu Najboljše univerze na svetu 2016 Najboljše univerze na svetu 2016 – slovenski univerzi napredovali Odkriješ Pokemona? Najdete Pokemona? · · ·