cover-bohemian-raspody
V zraku · buzz buzz

Epska glasba skupine Queen že nekaj časa dobiva številne takšne in drugačne priredbe. Tokrat je na vrsto prišla nepozabna “Bohemian Rhapsody”, ki je zaradi svojega besedila navdihnila tudi Devo Dalporto, ki je skladbo priredila na nekoliko humorističen način v čast vsem mamam.

Bohemian Momsody je naslov zabavne video priredbe Deve Dalporto, ki je na spletu že nekoliko znana zaradi svojih glasbenih priredb kot so Sugar, skupine Maroon 5 in Let It Go, pevke Idine Menzel. Kot je povedala Dalporto, je tako epska skladba prav klicala po priredbi za mame. Poleg tega pa je z videjem Deva Dalporto uspela tudi zbrati denar za lokalne šole na eni izmed šolskih dražb. Oglejte si zabaven video, Ko Bohemian Rhapsody odpojejo mame.

Najlepši goli iz finalnih tekem Lige prvakov 10 najlepših golov iz finalnih tekem Lige prvakov Most ljubezni v Parizu bo kmalu slečen ključavnic. Most ljubezni v Parizu bo ostal brez znamenitih ključavnic cover-filmi-za-odrasle Igralke filmov za odrasle z in brez make-upa Wurstify ali vsi smo Conchita Wurst. Wurstify – razširitev za Chrome, ki ljudem dodaja brado Conchite Wurst