kopalke
V zraku · buzz buzz

BuzzFeed je k sodelovanju povabil nekaj moških, ki so poskušali uganiti, koliko stane par kopalk. Ker je moškim pri teh zadevah veliko (finančno) lažje in lahko v enih kopalkah zdržijo tudi tri leta, so bili pri cenah ženskih kopalk predvsem šokirani. Brez skrbi, tudi ženske smo včasih šokirane, koliko smo pravzaprav pripravljene odšteti za par kopalk.

Kopalke so za moškega oprava, ki jo oblečejo najmanjkrat v letu. Zato seveda ni v njihovem interesu, da bi zanje odšteli več kot 50 evrov. Hkrati pa se zavedajo, da tkanine slejkoprej uničita tako klor kot slana voda. Šok ali presenečenje moških ob cenah ženskih kopalk zato ni nič kaj novega.

PREBERITE ŠE: Trend: Ženske kopalke 2015

Ženske po drugi strani pri teh stvareh ne skoparimo. Za dobre ženske kopalke smo pripravljene odšteti kar nekaj denarja… in ne samo za en par. Tu in tam nas pokliče glas razuma in se odpravimo po kopalke, ki bodo dovolj lepe in vzdržljive za eno sezono, a to se nikakor ne more primerjati s parom, za katerega smo odštele tudi po 200 evrov.

half-of-everything-divorce-laura-2__880 Prevarani mož nezvesti ženi zapustil polovico premoženja- dobesedno Steve Jobs vs. Bill Gates Steve Jobs vs. Bill Gates – primerjava karier dveh genijev in vizionarjev Najboljše optične iluzije za leto 2015. Best Illuison of The Year Contest 2015 – to so najboljše optične prevare leta Black Hole vodni tobogan Black Hole – vodni tobogan v katerem se boste počutili kot v znanstveno fantastičnem filmu ·