Kopanje v bazenu
V zraku · buzz buzz

V gradu Starkenberg na avstrijskem Tirolskem (Tarrenz), kjer je tudi istoimenska pivovarna, ponujajo prav posebno atrakcijo za turiste. Ne ogled pivovarne, kjer pivo varijo že od leta 1810, pač pa kopanje v pivu. Bi se namakali v bazenu, napolnjenem s pivom, ki je povrhu vsega še pitno? Retorično vprašanje za moške, pa vendar.

V gradu Starkenberg, kjer je pivovarna Starkenberg, so že pred desetletjem odprli pivske kopeli (bili so sploh prvi), ki pa danes niso več nobena redkost (razpasle so se tudi po Češkem in Nemčiji). A če pivo v tovrstnih kopelih ni pitno, saj je namenjeno lajšanju zdravstvenih težav, ne popivanju, pa je pivo v tem bazenu pitno, a je treba opozoriti, da je toplo. Če ga pijete ali ne (vrčke lahko prinesete s seboj, v bazenu pa vam ga tudi postrežejo), pa vam pivo prej ali slej stopi v glavo, če se v njem (pre)dolgo namakate.

PREBERITE ŠE: Birbox – naročite se na pivo

Bi šli namesto v običajne toplice, kjer voda diši/smrdi po kloru, raje v pivske ”toplice” na pivsko kopel, kjer diši po hmeljevem napitku? Verjetno je vstop dovoljen le starejšim od 18 let, tako da dajte otroke tisti dan raje v varstvo, če pač želite biti odgovorni starši.

The 20 Day Binge 20 ilustracij pod vplivom 20 različnih drog Dokumentarni film Bogati otroci instagrama Dokumentarni film: bogati otroci Instagrama grand_tour (1) Nasa: domišljijski retro plakati potovanj v vesolje Polmaraton dobil kljub temu, da je pred seboj potiskal hčerko v otroškem vozičku Hčerko potiskal v otroškem vozičku in dobil polmaraton